fbpx

Dave Chisnall zet alles op World Matchplay-titel

WOLVERHAMPTON – Dave Chisnall gelooft zijn eerste televisietitel te halen op het komende World Matchplay van 20-28 juli. Chizzy veroverde afgelopen weekend zijn derde PDC-titel in 2019 en staat momenteel twaalfde op de Order of Merit. Wat Chizzy betreft, komt daar een major bij.

,,Ik heb veel vertrouwen en ben dat al het hele jaar”, zegt Chisnall, die in het weekend net onder de 99 gemiddeld zat en bijna de helft van zijn dubbels raak gooide. ,,Ik dacht dat ik een grote kans had op afgelopen World Championship, totdat ik Gary Anderson tegenkwam. Maar in de afgelopen paar jaar heb ik te veel dubbels gemist op cruciale momenten.”

Ik wil iedereen tegenkomen op de World Matchplay, behalve Chris Dobey

Dave Chisnall over zijn mede-collega.

Chris Dobey

,,Maar afgelopen weekend liet ik zien dat mijn dubbels nu wel meedoen, dus ik weet dat ik iedereen kan verslaan en alles kan winnen. Ik heb een beetje geluk gehad met een paar laatste checkouts, maar je hebt een beetje geluk nodig om toernooien te winnen – dat is darts. Chris (Dobey) is een klasse speler, dus het gaf een geweldig gevoel om hem te verslaan in een finale. Ik hoop echt dat ik hem niet tegen komt in Blackpool.”

Please follow and like us: