fbpx

Gurney heeft titel al in handen

.. teminste, zo heeft hij het al voor zich gezien. ” Maar twee overwinningen en dan win je de Premier League. Ik stel het me al echt voor.”

Auteur: Gerben van den Berg – Laatste update: 22-05-2019, 11:03

Voor het eerst in zijn carriere staat hij in de play-offs van de Premier League. Gurney moet het in de halve finale opnemen tegen Mighty Mike en kijkt uit naar de hele avond.

“Ik ben ontzettend blij dat ik de O2 heb gehaald, het is een droom die uitkomt. Alles is nu mogelijk”, zegt Gurney tegen de PDC. “Om te spelen voor zo’n ongelofelijk publiek is het volgende wat van mijn checklist af kan. Ik kijk ernaar uit.”

Vierde favoriet
Toch beseft Gurney dat hij boven zichzelf moet uitstijgen om de titel te pakken. “Van de vier overgebleven speler ben ik de vierde favoriet, maar de underdogpositie doet me niets. Ik weet wat ik kan, zolang je blijft geloven”, weet Gurney, die Van Gerwen in de competitie twee keer de baas was. “Met goede scores en hoge finishes kan je iedereen verslaan.”

“Wanneer de druk het hoogst is, laat ik om de een of andere reden mijn beste spel zien. Het spelen tegen de beste spelers in de wereld brengt me naar een andere niveau en daar richt ik me op in Londen. Maar twee overwinningen en dan win je de Premier League. Ik stel het me al echt voor.”

Bron: RTL7 Darts

Please follow and like us: