©BBC Sport YouTube

Een anonieme gebruiker heeft de Wikipedia-pagina van Paul Jacklin aangepast, niet lang na het nieuws dat haar man Des Jacklin de WK-trofee door de politie heeft laten ophalen bij Wayne Warren. Deze persoon schrijft over Paula dat ze ‘een slechte Engelse darter’ is en ‘de status van haar echtgenoot gebruikt om deel te nemen aan toernooien’. Zie de foto hieronder.

Vertaling van Engels naar Nederlands:

“Paula Jacklin (24 maart 1957) is een slechte Engelse darter die meedoet aan World Darts Federation (WDF) events.”

“Ze staat er ook bekend om dat ze de status van haar man als voorzitter gebruikt om op een twijfelachtige manier deel te nemen aan wedstrijden.”

“Houdt ervan om overzeese evenementen te promoten in het midden van een wereldwijde pandemie, samen met het feit dat ze een ‘scummy’ is (smeerlap, vuilak, schoft, red.). Ze is nergens goed voor, net als haar ‘bottom feeding’ echtgenoot die met een zeer lage sociale status op alle mogelijke manieren overleeft.”

Bottom feeding husband = Iemand met een totaal gebrek aan verantwoordelijkheid om voor zichzelf te zorgen. Leunt zwaar op vrienden, buren of wie dan ook voor zijn levensonderhoud. Een slap persoon door en door (Urban Dictionary).

De Wikipedia-pagina is inmiddels aangepast en het overgrote deel is weggehaald, maar wij hebben nog steeds het bewijs met deze foto.

©Screenshot Dartsblog

Door Olaf Knook