Warren-World-Champ
©Chris Radburn/PA Images

Volgens Des Jacklin ligt in oktober een prijzenpot van £12.000 klaar voor het Noord-Cyprus Open 2021. Het BDO-toernooi moet worden gehouden in een vijfsterrenhotel en zou meerdere categorieën hebben.

“De meest fantastische dartcompetitie ter wereld”, zo begint Jacklin zijn promotie voor het toernooi. Van 19 tot 26 oktober moet het gebeuren. Hij schrijft onder een reactie van een geïnteresseerde dat er een prijzenpot van £12.000 beschikbaar is. “De gegarandeerde prijzenpot” wordt mogelijk gemaakt door Anatolian Darts, een onbekende en onvindbare organisatie.

Het toernooi heeft volgens Jacklin verschillende categorieën, waaronder singles, koppels & mixed koppels voor mannen en vrouwen. Voor een all inclusive overnachting in het hotel ben je £499 per persoon kwijt. Op een ander bericht reageert Jacklin: “Er zijn al superveel boekingen!”

Wayne Warren

Waar de Jacklins vooruitkijken, wacht BDO-wereldkampioen Wayne Warren nog altijd op zijn prijzengeld. Hij ontving maar £20.000 in plaats van de traditionele £100.000 voor de BDO-kampioenschap. Daarnaast werd ook nog zijn trofee afgepakt door de politie, die de Jacklins op hem af hadden gestuurd.

Niet lang geleden pakte een anonieme gebruiker nog de Wikipedia-pagina’s van Paula Jacklin en de BDO aan. Deze persoon schreef over Paula dat ze ‘een slechte Engelse darter’ is en dat de BDO staat voor ‘Baby Doo Doo Darts Organization‘.

Please share LAST FEW DAYS AFTER THE GOVERNMENTS ANNOUNCEMENT WE HAVE HAD A GREAT RESPONSE OF BOOKINGS FOR THE NORTHERN…

Geplaatst door Des Paula Jacklin op Woensdag 10 maart 2021
Des Jacklin: ‘Prijzenpot van £12.000 voor BDO-toernooi op Cyprus’

Door Olaf Knook