PDC Premier League Darts 2021

De nummer één van de wereld Gerwyn Price is uitgesloten van de Unibet Premier League nadat hij positief testte voor Covid-19, en zal in het veld worden vervangen door James Wade. Alle spelers en officials die betrokken zijn bij de Unibet Premier League werden zondag getest bij aankomst in de Marshall Arena van Milton Keynes, voorafgaand aan het 17-nachten-toernooi.

Wereldkampioen Price leverde een positief testresultaat op en zal als zodanig nu naar huis terugkeren naar Markham om in een ​​periode van zelfisolatie in te gaan in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid. UK Open-kampioen Wade, de volgende hoogst geplaatste speler van de PDC Order of Merit die niet eerder in de Premier League speelde, stond in Milton Keynes op stand-by en zal een directe vervanger zijn voor Price. Alle andere spelers en officials die zondag zijn getest, hebben negatieve testresultaten geretourneerd.

Wade, de Premier League-kampioen van 2009, zal het nu opnemen tegen Gary Anderson in de openingswedstrijden van Paasmaandag, voordat hij dinsdagavond in Milton Keynes tegen Rob Cross speelt.

Door Redactie