® PDC

Het nieuwe Players Championship-seizoen begint februari met de eerste van de drie vierdaagse Super Series. Dit is de opvolger van de Winter, Autumn en Summer Series van vorig jaar.

De Players Championships van de ProTour 2021 worden verdeeld over drie blokken van vier dagen. Super Series 1 wordt gespeeld van 25 tot 28 februari in Bolton, Super Series 2 van 16 tot 19 maart in Milton Keynes en Super Series 3 van 24 tot 27 april in Niederhausen, Duitsland.

£75.000 per dag

Elke Super Series bestaat uit vier Players Championships met iedere dag een prijzenpot van 75.000 pond. Alle 128 tourkaarthouders mogen meedoen. De wedstrijden zijn via de PDC livestream (of illegale livestreams) te volgen.

In het geval van reisbeperkingen of andere voorschriften behoudt de PDC zich het recht voor om data en locaties te wijzigen. Zoals bij alle evenementen op dit moment, wordt spelers geadviseerd geen niet-restitueerbare of veranderlijke reisboekingen te maken, en hotelgegevens zullen te zijner tijd aan spelers worden verstrekt.

Door Redactie