Dartlegende Phil ‘The Power’ Taylor heeft gesproken over zijn opluchting nadat hij vandaag het Covid-19-vaccin bij een JCB-fabriek in Staffordshire had gekregen.

De in Burslem geboren Phil stond tijdens de lunch in de rij voor zijn prik in de graaffabriek van JCB, in Cheadle, voordat hij de injectie kreeg van verpleegster Emma Junasziw.

Een deel van de fabriek, die minigraafmachines maakt, is omgebouwd tot een medische faciliteit waar een team van artsen tot 40.000 mensen kan vaccineren tegen Covid-19.

Het bedrijf werkte samen met een groep huisartsen in de Staffordshire Moorlands om de fabriek in december om te vormen tot een vaccinatiecentrum. Nu heeft Phil iedereen aangemoedigd hun vaccinatie te krijgen nadat hij zei dat hij ‘niets voelde’.

Phil, uit Werrington, zei: “Ik moet zeggen dat ik enorm opgelucht ben dat ik mijn prik heb gehad. Gelukkig had de verpleegster die het deed een perfect doel en voelde ik niets!

“Ik zou iedereen willen aanmoedigen om de vaccinatie te krijgen. Hoe meer mensen de vaccinatie krijgen, hoe eerder we weer normaal kunnen worden en weer een nieuw leven kunnen leiden.”

Door Redactie