fbpx

Scheiding Van Barneveld in gang gezet! (video)

Op deze video is te zien hoe Raymond van Barneveld het gezellig heeft met een heel wat jongere dame. Manager Jaco van Bodegom geeft toe dat de beelden authentiek zijn. Ook denkt hij dat de vrouw in het filmpje de nieuwe vriendin is van Barney.

Auteur: Gerben van den Berg – Laatste update: 12-03-2019, 17:33

Het was al langer bekend dat het niet goed zat in het 25-jarige huwelijk van Van Barneveld met zijn vrouw Sylvia. Het blijkt zelfs dat de twee begin van vorig jaar al bezig waren met de scheiding.

Het management van de darter laat tegenover RTL Boulevard het volgende weten:  “De echtscheiding is inmiddels in gang gezet en Raymond en Silvia willen dat graag in alle rust en in onderling overleg regelen en vragen dan ook aan alle media dat te respecteren.”

Ook de dochter van Raymond van Barneveld heeft gereageerd op deze zware tegenslag: “Scheiding valt rauw op mijn dak. Ik vind het vooral voor Sylvia heel erg.”

De vraag is nu hoe het verder zal gaan, ook op het gebied van de wegblijvende resultaten van Van Barneveld. Is dit een boost? of gaan de resultaten nog verder omlaag? Van Barneveld zal nog flink aan de weg moeten timmeren om zich te plaatsen voor de grote toernooien en uiteindelijk het WK.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *